Σχετικά Άρθρα

Διακοπές, επιστροφή στην πραγματικότητα

Διακοπές, επιστροφή στην πραγματικότητα

30 Ιουλίου 2021
Επαγγελματικές ορμές. Συναισθηματική αυστηρότητα της καθημερινότητας. Κατηγοριοποιήσεις και διαμερισματοποιήσεις της ζωής. Αφήνοντας κατά μέρος την προβλεψιμότητα. Ολίγον τι απρόβλεπτος και ποιητικός.
Από τη θυσιαζόμενη μητέρα στη μητέρα νάρκισσο, φωτογραφία άρθρου

Από τη θυσιαζόμενη μητέρα στη μητέρα νάρκισσο

17 Ιανουαρίου 2021
Πώς βιώνει μια μητέρα το ρόλο της, μέσα σε μια εποχή με πληθώρα προκλήσεων, αναγκαίων οικογενειακών και επαγγελματικών προσαρμογών; Ένα ερώτημα με πραγματικά πολλές απαντήσεις. Πώς μια γυναίκα που είναι ταυτόχρονα μητέρα, σύντροφος και εργαζόμενη, χωρά τις τρεις αυτές ταυτότητες;
Μοναξιά και δημιουργική μοναχικότητα, φωτογραφία άρθορυ

Μοναξιά και δημιουργική μοναχικότητα

02 Δεκεμβρίου 2020
Ο Wildman μιλά για τη θεραπευτική δύναμη της μοναξιάς και τα οφέλη της στη ζωή των ανθρώπων: «Η αντιμετώπισή της επιτρέπει στον άνθρωπο να προσεγγίζει μια δυναμική ανησυχία στη ζωή. Μπορούμε μέσα από αυτή, να είμαστε ευγενικοί ηγέτες, ταπεινοί ακροατές, σπουδαίοι εξερευνητές, αληθινοί σύντροφοι, ελεύθεροι περιπλανώμενοι και να θρηνούμε περισσότερο».
Η παραγωγικότητα της πανδημίας, φωτογραφία άρθρου

Η παραγωγικότητα της πανδημίας

20 Απριλίου 2020
Δεν είναι εφικτό όλα εκεί έξω να έχουν σταματήσει κι εμείς να επιζητούμε μανιωδώς να είμαστε παραγωγικοί και τέλειοι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι... Είναι επιτρεπτό να κατακερματίσουμε τη φρενίτιδα της ευτυχίας μας εν τω μέσω μιας σοβαρής αποσταθεροποίησης. Η άρνηση ή η αποφυγή μιας αναδυόμενης πνευματικής εμπόλεμης ζώνης μας αποτρέπει από το να συναντηθούμε και να επεξεργαστούμε μια πραγματικά δύσκολη κοινωνικο-πολιτική και ψυχική κατάσταση.
Πάτρα

Έλληνος Στρατιώτου 71-73, Πάτρα 264 41

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© 2021 Copyright